PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ricardo Darín roda al país amb el film ‘Nieve Negra’

L’actor ha rebut un premi Goya pel seu paper a ‘Truman’

Per El Periòdic

Una imatge del rodatge del film ‘Nieve Negra’.
Una imatge del rodatge del film ‘Nieve Negra’. | El Periòdic
La productora de serveis cinematogràfics andorrana, Independent Club, va iniciar dilluns el rodatge del llargmetratge de ficció Nieve Negra, dirigit pel director Martin Hodara.La coproducció internacional espanyola-argentina –que s’està rodant al Principat– està encapçalada pels actors Ricardo Darín, Laia Costa, Leonardo Sbaraglia i Federico Luppi. 
 
Darín va guanyar fa poc el premi Goya al millor actor pel film Truman. Pel que fa al seu últim treball, va ser un anunci rodat a Andorra d’una marca alemanya d’automòbil. La peça es va gravar el 8 i 9 de setembre en diferents emplaçaments, com els revolts del pont del Castellar o la pujada a la Coma d’Arcalís.
 
Composició del film / Tanmateix, els productors que conformen la pel·lícula són, per una banda, el productor Pablo Bossi –de Gloriamundi Producciones– que ha produït films com 9 Reinas o Hijo de la Novia. I d’altra banda, el productor Cabe Bossi, de Pampa Films.
 
A més, segons informa Independent Club, completen la coproducció el reconegut productor i director Santiago Segura i la productora Maria Luisa Gutiérrez, de Bowfinger. Així com el productor Adolfo Blanco de la productora i distribuïdora catalana A contracorriente films.
 
Per la seva part, la productora Independent Club, dirigida per Eduard Ruano, ofereix els serveis de producció cinematogràfics en territori andorrà on utilitza els paratges naturals del mateix país com un plató cinematogràfic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT