PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Èxit d’assistència al Mercat de les Oportunitats de la Seu

El carrer Major acull un gran nombre de persones en busca de productes de final de temporada de qualitat a un preu assequible

Per JOSEP ROMERO

Uns ciutadans tafanegen una de les paradetes del mercat, ahir.
Uns ciutadans tafanegen una de les paradetes del mercat, ahir. | JOSEP ROMERO
La Seu va acollir ahir la 28a edició del Mercat de les Oportunitats, tot coincidint amb el Dia de la Constitució a Andorra. L’activitat, que marca el final de la temporada d’hivern, va mostrar una seixantena de parades que es van instal·lar al carrer Major, al carrer Fra Andreu Capella i el carrer Lluís de Sabater. El mercat va ser organitzat un any més per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU -La Seu Comercial), amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i la Direcció General de Comerç de la Generalitat.

El mercat va estar en funcionament des de les 10 fins a les vuit del vespre i s’hi van poder trobar productes de qualitat a un preu reduït. La principal oferta del mercat va ser la roba i calçat, però també hi havia objectes de regal i accessoris de moda, entre d’altres.

Fa unes quantes edicions que les parades que participen al mercat mostren un etiquetatge unificat dels productes, així com també es lliuren bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia. El Mercat va rebre la visita de nombrosos assistents. Sobretot, residents andorrans, però també del territori, que com cada any es desplacen a la recerca d’articles de qualitat a bon preu.

Com acostuma a passar en aquests casos, hi ha opinions per a tots els gustos. La Patrícia, que es dedica al sector del comerç al Principat, considera que «baixar a la Seu és, a més d’una excusa per passar-hi el dia, una manera de poder triar i remenar sense estar pendent del rellotge».

Per la seva part, Joan considera que els articles que s’ofereixen «no són tan econòmics i l’oferta tampoc es excessivament variada». Mentre la Maria i la seva família van aprofitar la jornada per fer les compres en el supermercat de l’entrada de la Seu i, «van fer un passeig pel centre i, tot i que no ho tenien previst ens hem comprat sabates bastant bé». El Martí i la Joana, tots dos jubilats, són clients fidels del Mercat (a banda del que se celebra tots els dissabtes) i comentaven que «pots trobar bons productes dels que ja fa dies hem posats els ulls»

Tot i que la jornada va ser gris i amb amenaça de pluja, no va ser necessari col·locar les parades als porxos del carrer Major. Durant les hores centrals del matí i la tarda es van produir alguns problemes circulatoris pels carrers del centre degut al gran volum de vehicles que hi van transitar. El certamen té lloc dos cops l’any, coincidint amb dues festivitats andorranes, a la primavera per la Festa de la Constitució i a finals d’estiu, el 8 de setembre, per la Diada de Meritxell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT