PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detingut un noi per l’incompliment de dormir al centre penitenciari

La Policia deté una parella per presumpte maltractament domèstic

Per EL PERIÒDIC

Entrada al centre penitenciari de la Comella.
Entrada al centre penitenciari de la Comella. | TONY LARA
Un noi de 26 anys, de nacionalitat andorrana, ha estat detingut per un delicte continuat de crebantament ja que no es va presentar al centre penitenciari per complir una condemna d’arrest nocturn ferm. La pena li va ser imposada mitjançant el procediment d’ordenança penal pels delictes de crebantament de la pena de privació del permís de conduir i conducció sota els efectes de l’alcohol. L’home va ser detingut a la frontera del riu Runer quan entrava al Principat en un autobús de línia regular. L’ordre de recerca judicial amb detenció es va emetre el 2015.

D’altra banda, la Policia ha detingut una parella resident a Encamp, una noia de 22 anys i un noi de 24 anys, tots dos de nacionalitat andorrana, per cometre un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. La patrulla va ser requerida per desavinença conjugal en un domicili particular.

A més d’aquestes tres detencions, la Policia va detenir la setmana passada un andorrà de 33 anys que entrava al Principat en un turisme particular amb 1,5 grams de cocaïna, per un presumpte delicte de salut pública, i un home espanyol de 34 anys per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,28 grams d’alcohol per litre de sang, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Finalment, la Policia va detenir a Escaldes-Engordany un home portuguès de 49 anys per crebantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT