PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Nova FP de Piragüisme al Joan Brudieu

Compromís vol recuperar les subvencions per als clubs esportius de la ciutat urgellenca

Per EL PERIÒDIC

El Parc del Segre de la Seu d'Urgell.
El Parc del Segre de la Seu d'Urgell. | ALT URGELL
L’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell opta a impartir un nou grau mitjà en piragüisme, segons ha informat RàdioSeu. El centre educatiu està pendent de la resposta a la seva petició, que s’ha traslladat al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
L’FP comptaria amb tres especialitats: tècnic esportiu en piragüisme d’aigües braves, tècnic esportiu en piragüisme d’aigües tranquil·les i guia recreatiu d’aigües braves. El director de l’institut urgellenc, Xavier Falcó, considera que en la decisió final pot pesar el fet que la Seu d’Urgell compta amb el Centre de Tecnificació Esportiva de Piragüisme i disposa de les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre. 
D’altra banda, Compromís X La Seu proposarà durant el proper ple municipal de la Seu recuperar la partida i la consignació pressupostària de les subvencions a entitats esportives de cara al pressupost de l’Ajuntament de l’exercici 2017. 
 
El text argumenta que actualment «desenes de clubs i entitats esportives sense ànim de lucre realitzen al llarg de l’any a la ciutat activitats esportives i de formació amb infants i joves, essent una peça fonamental per garantir hàbits saludables». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT