PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Policia deté un jove en cerca i captura per un delicte de comportament sexual

Dos nois són arrestats per destrossar, per valor de 600 euros, dos vehicles

Per EL PERIÒDIC

Uns agents de Policia traslladen un detingut a la Batllia.
Uns agents de Policia traslladen un detingut a la Batllia. | TONY LARA
La Policia ha fet efectiu l’ingrés al Centre Penitenciari de la Comella d’un noi condemnat per delictes de comportament sexual així com per atemptar contra la llibertat de les persones. El jove de 24 anys, que es trobava en ordre de recerca i captura, va ser detingut la tarda del passat dissabte a la frontera hispano-andorrana. En el transcurs de la darrera setmana i tal com es desprèn de l’informe fet públic ahir, el servei d’ordre va arrestar 12 altres persones, entre les quals es troben dos joves inculpats d’infraccions contra el patrimoni. No es contempla entre aquesta dotzena d’actuacions la intervenció contra el sotsoficial encarregat de la secció canina que avui fa tot just una setmana era detingut per disparar quatre trets contra l’edifici de l’Obac.

La matinada de dissabte a diumenge, els agents van arrestar a Escaldes-Engordany dos joves de 22 i 21 anys causants de desperfectes en dos vehicles estacionats a la via pública. Els danys provocats pels turistes ascendeixen a un total superior als 600 euros.

En el marc d’una baralla en un establiment d’oci de la capital, els agents van actuar contra un home de 35 anys per agredir amb un got de vidre a un client de l’establiment. L’interessat va ser arrestat per un delicte contra la integritat física.

Un control rutinari efectuat al Tarter va permetre, el vespre de dissabte, arrestar dues dones foranes que es trobaven en possessió de productes estupefaents. Entre ambdues acumulaven un gram de ketamina que els va ser decomissada i per la qual van ser encarcerades.

Entre el 29 de febrer i el 6 de març tres persones van ser interceptades per conduir sota els efectes de l’alcohol. El cas més destacat és el d’un home de 34 anys involucrat en un accident de circulació. El detingut va ser controlat la matinada de dissabte amb una taxa de 2,14 g/l. Encara en l’àmbit de la preservació de la seguretat del trànsit, els agents van haver d’actuar en dues altres ocasions. Totes dues van esdevenir-se la matinada de dimarts a dimecres, D’una banda, es va detenir un home de 41 anys amb 1,30 grams d’alcohol per litre, mentre un jove de 22 anys era enxampat amb una taxa d’1,34 g/l. Ambdós van ser interceptats per infraccions del codi de circulació. Fruit de la detenció del darrer conductor, la policia va actuar contra el seu acompanyant, acusat de desobediència i injúries greus.

A la frontera del riu Runer, un home de 33 anys que crebantava una suspensió judicial del seu permís de conducció va ser arrestat. Tanca el balanç la detenció d’un home de 62 anys cercat per la interpol. Tal com els va informar EL PERIÒDIC ahir, l’home es troba a la Comella pendent de ser extraditat i posat  a disposició de la justícia espanyola.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT