PUBLICITAT

Andorra la Vella

El FNJA s’acosta a les associacions per presentar-se davant dels joves

L'entitat prepara un web per tal d'oferir una plataforma informativa

Per M.C.

Els joves participants de la tercera assemblea del FNJA.
Els joves participants de la tercera assemblea del FNJA. | El Periòdic
La modesta participació amb què va comptar la tercera assemblea que el Fòrum de la Joventut d’Andorra (FNJA) va celebrar el passat dissabte després de reconstituir-se, porta l’entitat a plantejar-se nous reptes.
 
Tot i assolir el quòerum, menys d’una vintena de joves van participar de la trobada del FNJA aquest cap de setmana. Amb la intenció de donar-se a conèixer, els membres de l’agrupació s’acostaran a joves pertanyents a altres associacions amb l’objectiu no únicament d’explicar-los la seva raó de ser sinó també de captar-ne les inquietuds. Serà a partir dels neguits que els proposaran la creació de comissions de treball amb què es pugui abordar el tema. 
 
Paral·lelament, es proposaran ponències per abordar les qüestions que preocupa al jovent d’Andorra. En aquest sentit va sortir de la tercera assemblea la proposició de crear una pàgina a Facebook per tal que qualsevol persona pugui dir la seva en el si de la comissió de comunicació, també centrada en cercar una major participació. Precisamentamb aquesta fi, tal com va informar la vicepresidenta del grup, Margot Aleix, s’obrirà properament un web pensat per a la difusió de l’activitat del Fòrum. Així, tothom tindrà accés a l’activitat de la plataforma, encara que els joves es trobin fora o treballant a l’hora de les trobades. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT