PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté a Andorra un fugitiu cercat per la Interpol

L'home no va tornar al centre penitenciari on era intern

Per El Periòdic

| EL PERIÒDIC
Els cos de la Policia va detenir dijous al país un home fugit de la justícia espanyola quan es trobava complint condemna en un centre penitenciari de l’Estat veí.

Feia gairebé un mes que la Interpol havia emès un comunicat en què informava sobre el parador desconegut del pròfug, a través del qual demanava col·laboració per tal de retornar-lo a la presó. El passat 9 de febrer, Interpol Madrid enviava a les Oficines Centrals Nacionals homòlogues una noticia vermella en què sol·licitava ajuda per capturar un home de 62 anys cercat pel compliment d’una condemna penal, com a presumpte autor d’un delicte qualificat a Espanya, d’insolvència punible, amb un pena màxima de fins a tres anys i tres mesos de presó, en no haver tornat al centre penitenciari espanyol en el que es trobava complint condemna. L’home, tal com informa el servei de seguretat a través d’un comunicat, va ser enxampat i detingut dijous al país.

L’home es troba al Centre Penitenciari de la Comella després de comparèixer davant del Batlle de Guàrdia i a l’espera de la seva extradició. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT