PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Campanya per alliberar els animals de Naturlandia

L’entitat PADA ha iniciat una recollida de firmes a la plataforma Change.org

Per E. J. M.

El cavall malalt de Naturlandia.
El cavall malalt de Naturlandia. | EL PERIÒDIC
L’entitat per la protecció i defensa dels animals PADA (Protecció animal, defensa i ajuda) ha iniciat una recollida de firmes a la plataforma Change.org per «exigir al Comú de Sant Julià de Lòria la retirada de totes les atraccions de Naturlandia en què participen o són protagonistes qualsevol tipus d’espècie animal, així com també exigim la seva posada en llibertat!».

PADA argumenta que «és inhumà privar de la seva llibertat qualsevol ésser viu, i ens horroritza el que ha passat amb els pobres cavalls, els quals tenen en pèssimes condicions treballant durant hores, mal atesos i desnodrits, havent fins i tot de sacrificar-ne un a causa d’això». Precisament, la pàgina de recollida de firmes l’acompanya la imatge del cavall que va haver de ser eutanasiat pel seu precari estat de salut. Naturlandia sempre ha al·legat que el cavall era vell i patia els problemes propis de la seva edat.

El clam de PADA continua reivindicant que «els óssos, els linxs, els cérvols i qualsevol espècie animal que ofereixen com a atracció no van triar aquesta vida, perquè un espai creat per l’home no és lloc per a ells, van néixer per ser lliures no per ser privats de la seva llibertat ni per entrenir-nos a través d’un vidre i tampoc per ser obligats a treballar per simplement entretenir el públic».
La iniciativa de l’associació animalista, que es dirigeix en format de carta al cònsol major lauredià, Josep Vila, es va engegar dissabte a la tarda i ja ha recollit més de 150 signatures. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT