PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

La Universitat de les Valls, a la guia ‘In-forma’t’

La publicació inclou tota l’oferta formativa que s’ofereix a tot el país

Per EL PERIÒDIC

El ministre Eric Jover, amb els cònsols menors d'Andorra la Vella i Ordino, Marc Pons i Gemma Riba, ahir.
El ministre Eric Jover, amb els cònsols menors d'Andorra la Vella i Ordino, Marc Pons i Gemma Riba, ahir. | ANA/M.F.
La desena edició de la guia d’educació In-forma’t’, que inclou tota l’oferta formativa del país i informació sobre el reconeixement de titulacions o sobre els estudis a l’estranger, hi consta la Universitat de les Valls (udV), ja que tot i que actualment no té activitat, la institució està creada per llei i, per tant, podria oferir alguna formació, va aclarir ahir el ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, segons informa l’ANA.

El Govern va revocar l’oficialitat del Màster en Odontologia que oferia la UdV, però, segons s’informa en el Butlletí del Consell General núm. 45/2015, del 4 de novembre del 2015, «el Govern deixarà transcórrer el curs 2015-2016 abans de prendre cap altra iniciativa ja que rector de la Universitat de les Valls ha informat el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, per carta de data 20 d’octubre del 2015, que a partir del proper mes de desembre disposarà d’una nova ubicació de la Universitat i que a partir del mes de febrer 2016 vol reprendre l’activitat acadèmica impartint titulacions pròpies en l’àmbit de l’odontologia». De moment, però, no hi ha hagut notícies.

La guia In-forma’t l’editen conjuntament el Govern i els sets comuns. Enguany, s’han imprès 5.000 exemplars que s’han començat a distribuir a centres escolars, punts d’informació juvenils i altres instal·lacions comunals. El ministre Jover va destacar que és un «projecte cada cop més necessari», i més tenint en compte que el projecte educatiu «és menys lineal» i s’estén al llarg de la vida.

Entre les novetats incloses a la guia, hi ha el suport formatiu que s’oferirà per a l’obtenció del títol C2 de català a partir del setembre ja que al juny del 2017 es podran fer els exàmens d’aquest nivell.

El cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, va afegir que la guia és «un suport per a les famílies en què s’ofereix la informació o el vincle o l’enllaç d’on es pot aconseguir», i va destacar la seva actualització anual.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT