PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

La Força acompanya el CAEE amb una mostra sobre ‘Star Wars’

Els ‘frikis’ es passejaran dissabte disfressats dels personatges

Per EL PERIÒDIC

Cartell de l'exposició 'Que la força t'acompanyi'.
Cartell de l'exposició 'Que la força t'acompanyi'. | CAEE
Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo, C3-PO, R2D2, el mestre Yoda i tots els personatges de la saga cinematogràfica Star Wars aterraran dissabte al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), en l’exposició Que la força t’acompanyi. La mostra s’inaugura aquest dissabte, a les set de la tarda, i es podrà visitar fins al 30 d’abril. Per anunciar l’exposició, l’Associació de Frikis d’Andorra i els Amics de la Part Alta d’Escaldes-Engordany es passejaran dissabte per l’avinguda Carlemany, vestits per a l’ocasió, per convidar els vianants a assistir al «berenar galàctic» que s’oferirà al CAEE.

La mostra Que la força t’acompanyi reuneix els personatges més destacats de la saga, i també es poden veure les naus, les armes i els robots tant del costat fosc de la Força com del costat lluminós dels mestres jedis i dels seus padawans.

Star Wars és molt més que set pel·lícules: és un univers creat per George Lucas que, per l’estrena del primer film, La guerra de les galàxies. Episodi IV: Una nova esperança, l’any 1977, va revolucionar el món del cinema amb els novedosos efectes especials i sonors, el realisme de les maquetes que en configuren els escenaris i del marxandatge creat al voltant de la saga galàctica.

Que la força t’acompanyi és una exposició tant per als més fans com per als que només han vist les pel·lícules, i també per als que no tenen ni idea de l’enfrontament entre els rebels i l’imperi. De fet, és una mostra per a tots els públics.

Al voltant de l’exposició s’han programat diverses activitats. Cada dissabte, a partir de les tres de la tarda, s’impartiran tallers de manualitats d’Star Wars. El 14 d’abril, a les 20.30 hores, Toni Fernández oferirà un concert de les bandes sonores originals d’Star Wars i altres pel·lícules. La setmana següent, el 20 d’abril, Xavi Casals dirigirà un taller  d’il·lustració dedicat a la saga galàctica.

Finalment, els dies 17 de març i 28 d’abril, a les 20.30 hores, s’organitzaran visites guiades gratuïtes a l’exposició.

L’Associació de Frikis d’Andorra ja va exhibir les millors disfresses de personatges de la nissaga Star Wars a l’estrena de l’episodi setè, El despertar de la força, que es va projectar per primer cop a tot el món, també a Andorra, el 18 de desembre del 2015.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT