PUBLICITAT

Tallinn

Màxima igualtat i derrota contra Montenegro en el debut a la Copa Davis

Andorra arrenca amb un regust agredolç després de quatre anys d’absència i perd per petits detalls

Per El Periòdic

Poux piloteja en la presentació de l'equip andorrà de la Copa Davis, fa un parell de setmanes a les instal·lacions de Santa Coloma.
Poux piloteja en la presentació de l'equip andorrà de la Copa Davis, fa un parell de setmanes a les instal·lacions de Santa Coloma. | TONY LARA
Després de quatre anys d’absència, Andorra ha va tornar ahir a assaborir què és jugar la Copa Davis en un debut vibrant contra Montenegro. El primer enfrontament va acabar amb un regust agredolç perquè va ser de màxima igualtat, amb emoció, sis hores de desgast a la pista ràpida coberta de Tallinn (Estònia) però l’equip que capitaneja va acabar perdent per petits detalls.
 
Va inaugurar la primera jornada Jen-Baptistes Poux contra Rrezart Cungu, a qui va liquidar en dues mànegues. Va trencar dos serveis del rival en el primer set i se’l va adjudicar per 3-6 i en el segon, després d’anar per sota 3-5 i de salvar una pilota de set amb 4-5, va capgirar la situació fins el 7-5 definitiu.
 
Immediatament jugaven els números u, Laurent Recouderc i Ljubomir Celebic. 6-4, 5-7 i 6-4 que evidencia un batalla brutal que va durar més de dues hores.
 
Tot es decidia als dobles que van jugar Celebic i Pavle Rogan contra Poux i Recouderc. La parella andorrana va encaixar un 6-2 al primer parcial però es va refer al segon amb un 5-7 i va caure per un ajustat 6-4 en el tercer i definitiu set. «Era previsible que el partit fos igualat, però sap greu perdre’l així, tot i que no hi ha res a dir als jugadors. S’ho han deixat tot a la pista», va assegurar Blasi.
 
Avui el rival serà el gran favorit, tant al grup C com per pujar, la Xipre del número 39 del món, Marcos Baghdatis, que ahir va resoldre els dos individuals per la via ràpida i va caure als dobles amb els dos jugadors suplents. Blasi ha inscrit Poux i Recouderc per jugar, però té fins a una hora abans de l’inici per canviar i potser fa jugar Èric Cervós: «És un rival massa dur», va admetre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT