PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

La Seu se suma al Dia Internacional de les Dones

Els actes comencen amb l'espectacle 'Mrs. Brownie'

Per EL PERIÒDIC

Cartell commemoratiu del Dia Internacional de les Dones a la Seu
Cartell commemoratiu del Dia Internacional de les Dones a la Seu | AJUNTAMENT DE LA SEU
La Seu d’Urgell commemorarà el Dia Internacional de les Dones (8 de març) amb un seguit d’activitats al llarg dels propers dies, organitzades conjuntament per l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament, l’Associació Urgellenca de Dones, l’Associació de Dones i Confraresses de l’Alt Urgell i l’Associació de Puntaires i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). També se sumaran a la data els municipis d’Oliana, Organyà, Coll de Nargó i Peramola, amb propostes culturals i lúdiques.

Els actes ja començaran aquest dijous, dia 3, amb l’espectacle musical Mrs. Brownie, que tindrà lloc a les 10 de la nit, al Cinema Teatre Guiu. Diumenge, dia 7, a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada, Carles Gascón oferirà la conferència ‘Beatriu de Planissoles. Els tràngols d’una dama pirinenca en temps del catarisme’.

La jornada central, dilluns vinent, RàdioSeu emetrà a les 12 del migdia un programa-tertúlia amb motiu del 8 de març, amb la participació de representants de l’Ajuntament, el SIAD i les entitats organitzadores dels actes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT