PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

ERC denuncia la falta de coneixement dels topònims de l’Eix Pirinenc

La formació critica la «incompetència de l’estat espanyol» en aquest cas

Per EL PERIÒDIC

Dos senyals de finalització de poblat. Un traduït i l’altre, sense.
Dos senyals de finalització de poblat. Un traduït i l’altre, sense. | EL PERIÒDIC
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de l’Alt Pirineu i Arán  van emetre ahir un comunicat on van carregar contra l’estat espanyol pel que consideren «desconeixement en el territori. Els militants van fer pales en la nota que el «altre cop l’estat espanyol posa en evidència el seu total desconeixement en el territori en el moment de canviar senyalitzacions en l’Eix Pirinenc N260», i parlen d’ «incompetència»per haver canviat el nom de la població de Gerri de la Sal en «Guerri» de la Sal. A més van explicar que passava el mateix «en d’altres senyalitzacions com l’espai de les Morreres on han mal escrit les Morerres».

En el comunicat van apuntar que «aquest és un aspecte més de la mala gestió que s’està duent a terme des del Ministerio de Fomento» i que cal remarcar que «un dels fets més greus va ser la demolició que varen fer del poble del Compte per fer-hi passar la variant i que actualment està paralitzada a llarg termini».

Finalment, ERC va denunciar que «no poden fer-se les obres sense planificar amb més rigorositat i seriositat, llençar els diners públics a les escombraries és fer-ne un mal ús on tothom hi perd, tal i com ha
passat amb la senyalització que hauran de refer».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT