PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Compromís X La Seu lamenta «l’alarmisme de TV3»

La formació política critica l'errònia previsió meteorològica

Per EL PERIÒDIC

Previsió de Meteocat del passat dijous 25 de febrer.
Previsió de Meteocat del passat dijous 25 de febrer. | EL PERIÒDIC
El grup municipal de Compromís X La Seu va lamentar en un comunicat «l’alarmisme dels mitjans de comunicació, especialment de TV3, per l’errònia previsió meteorològica del passat cap de setmana i les pèrdues econòmiques que això va suposar».

La formació política es va fer ressò de les valoracions del president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano, que va apuntar que «s’han anul·lat més de la meitat de les reserves a la zona del Pirineu». Aquesta situació, hi van afegir, «ha provocat que al sector de la restauració i hoteler del Pirineu, així com a altres indrets, hi hagi hagut pèrdues econòmiques extraordinàries innecessàries».

Compromís X La Seu va afirmar que creu que «els mitjans de comunicació públics varen donar un missatge d’alarmisme excessiu, en comptes de prudència, que va provocar que molts ciutadans no sortissin de casa durant tot el cap de setmana». Alhora,van lamentar «la manca d’encert de la previsió meteorològica entorn de la intensitat de les nevades».

El portaveu de la formació, Òscar Ordeig, va demanar a l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i a la resta de portaveus municipals, «que es traslladi una queixa formal des de el Consistori urgellenc a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals», que és l’ens públic que gestiona els mitjans de comunicació audiovisuals de la Generalitat, «per les informacions traslladades a tota la població catalana i per les advertències donades, influint en les decisions sobre els moviments turístics propis del cap de setmana».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT