PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els infants d’Escaldes podran triar activitats a la carta aquesta Pasqua

Únicament hauran de pagar per les activitats que efectuïn

Per El Periòdic

pasqua
pasqua | ANA/ m.b.
Els infants que passin aquesta setmana de Pasqua a Escaldes-Engordany podran conformar-se ells mateixos el seu calendari. Enguany, l’òrgan comunal ha creat una mena de carta on apareixen totes les possibilitats entre les quals els nens podran seleccionar les seves preferides, que seran les úniques que hauran de pagar.
 
El Comú d’Escaldes-Engordany va obrir ahir el termini d’inscripcions per a tots els infants i joves de la parròquia que vulguin participar en les activitats de Pasqua. En aquesta ocasió, s’han dividit en dos torns,  segons informa l’agència ANA. El primer anirà del 21 al 24 de març i el segon del 29 de març a l’1 d’abril. En aquest sentit, el conseller d’Esports i Informàtica de la parròquia, Jordi Vilanova, tot i recalcar que totes les activitats tenen un preu de 15 euros per setmana, va explicar que l’import total variarà en funció de si s’escullen altres opcions addicionals com ara el servei d’acollida, l’opció de dinar, que té un preu de 31 euros setmanals, el servei de ludoteca i el nombre d’activitats que es volen fer.
 
De la seva banda, el cap d’Esports, Toni López, va assegurar que gràcies a l’oferta d’activitats a la carta, «tothom podrà modular i pagar la seva setmana en funció de les activitats escollides». Així, López va detallarque el dia està dividit en quatre activitats, dues al matí i dues a la tarda, i, per tant, «es pot escollir què fer en cada moment del dia, siguin activitats esportives o tallers de lleure». Pel que fa al nombre de participants, el cap d’Esports va explicar que «el programa permet anar fins a les 180 places per torn».


 
Quant a l’horari, totes les activitats s’iniciaran a les 9.45 hores, moment en què els monitors passaran a recollir els infants i joves al pavelló del Prat Gran, i finalitzaran a les 18.30 hores. Tot i això, aquesta iniciativa segueix apostant pel servei d’acollida, gràcies al qual els pares podran deixar els seus fills a les 8.45 al mateix punt de recollida. D’altra banda, les persones que vulguin allargar la seva jornada podran fer-ho tot abonant un plus de quatre euros. Des del moment en què finalitzin les activitats, es realitzaran uns tallers opcionals de dues hores de durada a l’espai lleure 2. 
 
Ajuda social/ Finalment, Vilanova va recordar que totes aquelles famílies que ho considerin es poden acollir al reglament d’excepcions socials, el qual l’any passat va donar servei, entre les activitats d’estiu i Pasqua, a una setantena de famílies.
En aquest sentit, Vilanova va lamentar que «malauradament és un nombre bastant important» i per aquest motiu va reiterar que «volem que vinguin tots els joves i infants possibles i si podem ajudar a les famílies que passen dificultats, encara millor».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT