PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les fortes ràfegues de vent remetran el dia d’avui

El moment àlgid va registrar-se a l’estació d’Envalira, amb 191km/h

Per El Periòdic

| ANA
El temporal de vent arribat diumenge anirà remetent durant el transcurs d’aquesta primera jornada de març. Després que s’iniciés el passat diumenge, el director de Protecció Civil, Francesc Areny, va basar-se en les previsions per posar com a moment límit de les ràfegues que han afectat tot el Principat el dia d’avui. 
 
Tot i que les ventades van assolir gairebé els 200 quilòmetres per hora en els moments més crítics, els serveis de seguretat no van haver d’efectuar sortides per emergències degudes al temporal. 
 
Les dades més elevades van registrar-se des de l’estació situada a l’alçad
a de Sud Ràdio, al Pas de la Casa. AL Port d’Envalira la velocitat del vent va arribar a assolir els 191 km/h, tal com va informar el director de Protecció Civil.
 
Si bé el vent anirà remetent les properes hores, Areny va voler advertir de la continuïtat de l’alerta per risc d’allaus. L’avís de seguretat es manté al nivell 3 però s’aconsella seguir les previsions i evitar les zones on puguin desprendre’s possibles plaques de neu. Fora d’això, les clarianes dominaran el dia d’avui i es mantindran fins divendres, quan no es descarten precipitacions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT