PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per presentar reiteradament una identitat falsa

La Policia deté una persona que ha agredit la seva parella sentimental

Per El Periòdic

| EL PERIÒDIC
La Policia ha detingut un home de 27 anys, de nacionalitat algeriana, per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. L’home va ser interceptat a la frontera francesa de Porta, quan entrava al Principat, perquè en anteriors ocasions s’havia identificat als nostres agents amb una falsa identitat.
 
La setmana passada, la Policia va detenir un veí d’Escaldes-Engordany, de 23 anys i de nacionalitat andorrana, com a presumpte autor d’una agressió física a la seva parella sentimental, en el transcurs d’una discussió en el domicili del primer.
 
D’altra banda, aquesta setmana la Policia també ha detingut, a la frontera del Riu Runer, un resident espanyol de 30 anys per crebantarment d’una suspensió judicial del seu permís de conducció.
 
CONTRA LA SALUT PÚBLICA / Quant a delictes relacionats amb la salut pública, la Policia ha detingut a Andorra la Vella un home de 30 anys, no-resident i de nacionalitat espanyola, en possessió de set grams de cocaïna. Part de la droga, presumptament, estava destinada a la seva venda.
 
També ha estat detingut al pas de la Casa un home de 34 anys, no-resident i de nacionalitat espanyola, en possessió d’una ínfima quantitat de cocaïna i una cigarreta de marihuana. Els estupefaents van ser localitzats arran d’un control rutinari.
 
CONDUIR després d’haver begut/ La Policia ha informat que, en relació als delictes contra la seguretat col·lectiva, la setmana passada va detenir un total de set persones, totes per conduir amb una taxa d’alcoholèmia superior a la permesa. En alguns casos, els conductors beguts van patir accidents amb danys materials, i en dos casos hi van haver ferits de diversa consideració.
 
El dia 26, un andorrà de 29 anys, va ser detingut per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,38 g/l., després de tenir un accident de circulació a Escaldes-Engordany amb el resultat d’una persona ferida. L’endemà, el dia 27, va ser detingut un resident dominicà de 33 anys, per conducció amb una taxa d’alcohol de 1,00 g/l., després de tenir un accident de circulació a Andorra la Vella amb el resultat de tres persones ferides.
 
Quant a sinistres amb danys materials, un jove andorrà de 18 anys va ser detingut després de tenir un accident de circulació. El conductor circulava amb una taxa d’alcoholèmia d’1,63 grams d’alcohol per litre de sang. En un altre sinistre amb danys materials, va ser detinguda una andorrana de 31 anys, una taxa d’alcohol d’1,86 g/l. També van patir accidents amb danys materials un resident portuguès de 34 anys, amb una taxa d’alcohol de 0,84 g/l, i un andorrà de 18 anys, per conducció amb una taxa d’alcohol de 1,74 g/l.
 
Finalment, la Policia també va detenir un home de 53 anys per conduir amb una taxa d’alcoholèmia d’1,19 g/l. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT