PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

‘Wolves’, d’Álvaro Rodríguez, s’emporta el Premi del Públic

Andorra la Vella va acollir entre els dos dies del Festival, joves creadors vinguts de diferents indrets dels Pirineus

Per EL PERIÒDIC

Els guanyadors dels premis del Festival Ull-Nu mostren els seus diplomes
Els guanyadors dels premis del Festival Ull-Nu mostren els seus diplomes | EL PERIÒDIC
El curtmetratge Wolves, de l’andorrà Álvaro Rodríguez Areny va ser mereixedor del Premi del Públic del Festival Ull-Nu que dissabte va repartir els premis de la seva quarta edició. 
Gairebé un miler de persones, entre participants i espectadors, van gaudir de les més de 30 projeccions del festival i de les activitats proposades en aquesta edició. Amb aquesta xifra, l’organització va valorar molt positivament la mostra d’enguany d’aquest Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus.
Andorra la Vella va acollir entre els dos dies del Festival, joves creadors vinguts de diferents indrets dels Pirineus com Catalunya, el País Basc, Aragó Navarra, Migdia-Pirineus, Aquitània i Andorra.
Els guanyadors en la resta de les diferents categories van ser: Premi Consell General al Millor documental, Padres Hooligans de Sara Alba Zelich, Alba Gómez i Alba Cid. El Premi UNESCO a la Millor ficció, va ser per Café para llevar de Patricia Font. El Premi Carnet Jove al Millor videoart, Not Himself Only de Pol Escalé, el Premi FNJA a la Millor animació va recaure en Una Aventura de Miedo de Cristina Vilches. 
El Premi Govern d’Andorra al Millor videoclip va ser per Air Review de Joseba Elorza i, finalment, Ana Morás va aconseguir el Premi Arxiu Nacional d’Andorra a la Obra amb voluntat de preservar la memòria mitjançant imatges d’arxiu, per l’autoria del seu treball Huellas de Ausencia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT