PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Atractiva xerrada dels especialistes de cinema d’acció

El públic va conèixer detalls de la feina d’aquest tipus d’actors

Per EL PERIÒDIC

Subirà i Padró, a Grandvalira
Subirà i Padró, a Grandvalira | El Periòdic
El país ha pogut conèixer aquest cap de setmana la feina dels especialistes de cinema d’acció, de primera mà. La xerrada dins del festival Ull Nu, a càrrec de Sergi Subirà i Marc Padró, d’InExtremis Film Services, va resultar molt atractiva per al públic assistent. Allà van poder descobrir en què consisteix la feina d’aquests actors de cinema a través d’una demostració en directe de diversos estils de lluita: cos a cos i amb armes com ara els nuntxacus o les sempre atractives katanes.
A més, atrets per l’atractiu de la Copa del Món, una desena d’especialistes van visitar les pistes de Grandvalira. Al mig de Soldeu van protagonitzar un tiroteig fictici i un atac amb espasa, que han centrat les mirades dels esquiadors i molts turistes, que no s’han pogut estar de fer alguna foto de l’acció.
Subirà va explicar que a la seva empresa, InExtremis, s’ocupen dels efectes especials i també de l’acció dels especialistes. Creen la interacció perfecta entre els moviments dels actors i dels especialistes amb altres elements externs, com ara tirotejos o explosions.
PUBLICITAT
PUBLICITAT