PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Ull-Nu reprèn les projeccions i clou amb l’actuació de Pantaleón

El músic amenitzarà l’entrega de premis, a partir de les 21 hores

Per EL PERIÒDIC

L'auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, ahir.
L'auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, ahir. | FESTIVAL ULL-NU
El Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus reprèn avui les projeccions de la quarta edició al Centre de Congressos d’Andorra la Vella després d’inaugurar-les la nit d’ahir i de tota una setmana oferint activitats paral·leles a l’exposició dels treballs participants. Aquesta nit, a partir de les 21 hores,el col·laborador del festival LiveSondtracks, Jaime L. Pantaleón, serà present durant el piscolabis que s’oferirà durant l’entrega de premis als millors documental, ficció, videoart, animació, videoclip i a la millor obra amb voluntat de preservar la memòria, a banda del Premi del Públic.

Cristina Vilches obrirà el bloc C amb Una aventura de miedo, a les cinc de la tarda. A partir d’aquí rodaran per la pantalla des de singles fins a documentals d’intriga, passant per superherois i fins i tot audiovisuals basats en l’error d’una càmera, entre altres produccions.

Dos andorrans consten entre els directors que avui projectaran les seves obres: Pol Escalé i Eric Rossell, amb Not himself only i Duality, respectivament.

Activitats paral·leles/ A banda de la visualització de les obres, els espectadors podran assistir a la projecció dels curtmetratges guanyadors del RECcrea 2015 i escoltar l’experiència de dues revistes culturals en línia. A les 19 hores, una de les impulsores de Fem portada, Esther Jover, presentarà el seu projecte, seguida per Hèctor Prats i Martí Pavia, creadors de FAM.

Abans de tot, la Fada Ignorant acollirà a partir de les 13 hores ‘Vermut i sèries’. Els responsables de Serielizados i de Seriesand seran aquesta tarda al cafè teatre per parlar del millor de l’orbe de les sèries, però també d’allò no tan bo.

Després de l’actuació de Pantaleón i el reconeixement a les millors obres, el Festival tancarà les seves portes fins el 2017 amb una festa al Dejà Vu In Situ.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT