PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Férriz col·labora en un episodi de la sèrie de pirates ‘Black sails’

L’1 d’abril l’actor estrena la pel·lícula ‘Lobos sucios’

Per E. J. M.

Isak Férriz, a la dreta, en una escena del capitol 13è de ‘Black sails’.
Isak Férriz, a la dreta, en una escena del capitol 13è de ‘Black sails’. | FACEBOOK ISAK FÉRRIZ
L’actor Isak Férriz ha col·laborat en un episodi de la sèrie de pirates Black sails. L’intèrpret ha difós  algunes fotografies de la seva participació en la sèrie en el seu perfil de Facebook. A més, Televisió Espanyola ja ha retransmès el tràiler de la pel·lícula Lobos sucios, en què actua Férriz.

Black sails és una sèrie dramàtica estrenada el 25 de gener del 2014 a través de la cadena Starz. La sèrie és una preqüel·la ja que la trama transcorre 20 anys abans dels fets que es narren a la novel·la La isla del tesoro, de Robert Louis Stevenson. La sèrie va ser creada per Jonathan E. Steinberg i Robert Levine. La cadena ha renovat la sèrie de pirates per una quarta temporada.

La trama se centra en l’Edat d’or de la pirateria, quan el temut capità Flint va reclutar diversos joves per a la seva tripulació. L’any 1715, a les Antilles, els pirates amenaçaven el comerç de la regió i van ser declarats hostis humani generis (enemics de tota la humanitat). En resposta, els pirates van crear la seva doctrina: «Guerra contra el món».

D’altra banda, l’1 d’abril s’estrenarà la pel·lícula Lobos sucios, en què actua Férriz, i que s’ambienta a Galícia l’any 1944. El film el protagonitzen Manuela Vellés i Marian Álvarez, que treballa en una mina de wolframi explotada pels nazis, ja que el mineral és vital per al seu armament. Els espies aliats planegen un gran robatori de wolframi i recluten a les joves. Férriz forma part de l’elenc artístic.

 Isak Férriz està aquests dies de moda, ja que ahir, al Festival audiovisual de joves creadors dels Pirineus es va estrenar el curtmetratge Wolves, d’Álvaro Rodríguez Areny. La trama se centra en la Segona Guerra Mundial, quan l’Arthur, un pilot britànic, és abatut sobre territori enemic. Ferit i desorientat, és localitzat per dos soldats alemanys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT