PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Visita la seva nova casa

Holt arriba al Principat i s’apropa al pavelló per conèixer els seus nous companys, a l’espera de la revisió mèdica i la presentació

Per J. J. B.

Holt va trepitjar ahir per primer vegada el Poliesportiu d’Andorra.
Holt va trepitjar ahir per primer vegada el Poliesportiu d’Andorra. | BCA
La darrera incorporació del BC MoraBanc Andorra ja es troba al Principat. Stephen Holt va arribar ahir i ja va poder conèixer el seu nou club i el pavelló que serà el seu com a mínim fins a final de temporada. Qui seran els seus companys ja fa dies que preparen el primer partit després de l’aturada per la Copa del Rei. Diumenge provaran l’efecte Miribilla davant el Dominion Bilbao Basket, amb la intenció de tornar a conèixer la victòria després de dues derrotes consecutives.

El base nord-americà arribava ahir des d’Austràlia. Aquest matí passarà reconeixement mèdic i un cop el superi serà presentat, ja per la tarda. També iniciarà els entrenaments per a que comenci a agafar conceptes el més ràpid possible per poder estar disponible de cara al matx de Bilbao. Dues setmanes després el MoraBanc torna a afrontar un partit de l’ACB. Abans de la Copa del Rei de la Corunya va acumular dues derrotes seguides, contra l’FC Barcelona Lassa i Iberostar Tenerife. La plantilla va tenir algun dia de descans, el que va servir per a desconnectar i «espero que ens hagi anat bé», indica Víctor Sada, perquè «el partit de Bilbao és clau per a nosaltres. És una molt bona oportunitat d’enganxar-nos als llocs de dalt». El capità no coneix el joc de qui és el seu nou company, però confia que Holt «ens pugui ajudar aquest temps que el David [Navarro] no hi serà, i després quan torni serà bo per a la competència de l’equip».

Qui també aprecia haver pogut comptar amb uns dies de descans per carregar piles és Sergi Pino. L’escorta català assegura que serveix per «tornar amb molta més energia i anar a Bilbao al màxim i treure el partit com sigui», sabent que vèncer a la capital de Biscaia és complicat i més pel bon paper que van fer els homes de negre en el primer enfrontament de la Copa del Rei, eliminant a tot un Barça. Això queda enrera, perquè «tots els partits són importants per a nosaltres. Hem d’anar allà el màxim de concentrats i treure el partit».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT