PUBLICITAT

la seu d'urgell

Dos homes són investigats per la foto a la víctima a la Seu

Els urgellencs són investigats per difondre la imatge de la difunta

Per El Periòdic

La cua ocasionadaarran de l'accident.
La cua ocasionadaarran de l'accident. | Tony Lara
Dos veïns de la Seu d’Urgell estan sent investigats per la guàrdia civil com a presumptes autors i difusors de la imatge de la jove de 17 anys que ara fa poc més d’un mes moria en un accident de circulació a la carretera N-145. Segons va informar ahir l’agència ACN, els dos acusats van ser citats a declarar al Jutjat d’Instrucció de la Seu. Se’ls acusa d’un delicte contra la intimitat i la pròpia imatge i se’ls afegeix l’agreujant de difondre fotografies d’una persona menor d’edat.
 
La recerca d’ambdós individus desemboca de la denúncia interposada per la família arran de la difusió, a través de missatgeria instantània i de les xarxes socials, d’una imatge del cadàver de l’estudiant de l’IES Joan Brudieu, originària del Principat, que moria com a conseqüència d’un accident de tràfic precisament quan es desplaçava a l’institut. 
 
La recerca dels acusats/ La cerca de les persones presumptament encarregades de fer circular la imatge es va fer a partir de l’enregistrament de les càmeres de seguretat ubicades al Túnel del Bordar, a l’alçada d’Anserall. Es creu que la fotografia havia de ser obra dels ocupants dels primers vehicles a les retencions que es van causar arran de l’accident, que va provocar 2.30 hores de tall de la carretera. A partir d’aquí va procedir-se a controlar les gravacions així com a estudiar-se els moviments de la imatge a través de les xarxes digitals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT