PUBLICITAT

Cerqueda: "Sóc del PLA i del PRA no en vull ni sentir a parlar"

  • Afirma que el seu mandat és el de defensar les sigles liberals
E. G. I. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El liberal Cerqueda. Foto: TONY LARA

La presentació del manifest de suport al Partit Reformista (PRA) no ha afluixat l'oposició dels sectors liberals més reticents amb la nova formació. El representant més destacat d'aquests sectors és el president del comitè parroquial del PLA d'Andor- ra la Vella, Pere Cerqueda, que va voler deixar clar que no creu en la fórmula de construir un nou partit amb centristes i independents.

Si a principi de setmana era l'exministre liberal Estanislau Sangrà el que donava el PLA per amortitzat, ahir va ser el torn de Cerqueda: "Sóc del PLA i del PRA no en vull ni sentir a parlar", va dir el polític de la capital, que es va mostrar indignat amb l'actitud d'alguns dels seus coreligionaris que donen suport a una nova formació mentre encara estan al PLA: "En política sóc monògam, no com altres dins del meu partit".

"Vaig ser escollit president d'un comitè parroquial del PLA i la meva obligació i el meu mandat és el de continuar amb el PLA", va dir Cerqueda, que va precisar que el seu era un posicionament personal, i no del comitè de la capital. "L'última decisió que va prendre el comitè com a tal va ser no donar suport al PRA amb la nostra abstenció", va precisar. Cerqueda va explicar que no ha rebut el manifest del Partit Reformista: "No em van demanar suport per al manifest, però si ho haguessin fet no els n'hagués donat i no els en donaré", va reiterar Cerqueda, que es va declarar un liberal convençut: "Sempre he cregut en el PLA".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT