PUBLICITAT

Un veí d'Andorra de 44 anys mor en un xoc frontal a Bassella

  • Ruben Omar C. M. viatjava acompanyat del seu fill, que va resultar ferit greu
  • Els quatre hongaresos de l'altre vehicle implicat també van ser ferits greus
EL PERIODIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Punt de la carretera C-14 on es va esdevenir el fatídic accident. Foto: ACN

A primera hora del matí d'ahir, Ruben Omar C. M., de 44 anys i veí d'Andorra perdia la vida en un accident de trànsit en el punt quilomètric 131 de la carretera C-14, a l'altura de la població lleidatana de Bassella. Altres cinc persones van resultar ferides greus a causa de l'accident.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, a les 9:07 es va produir el fatídic accident, que va ocórrer quan van xocar un turisme amb matrícula andorrana, ocupat per dues persones, i altre amb matrícula hongaresa, amb quatre ocupants. Tot i que encara està tot per determinar, els vehicles anaven en sentit contrari, per la qual cosa va ser un xoc frontal, per causes que no se saben.

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d'esquadra, Bombers de la Generalitat i serveis sanitaris. Quatre dels ocupants, els de nacionalitat hongaresa, van ser traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida i l'acompanyant de Ruben Omar, que segons va informar RTVA era el seu fill, va ser traslladat al centre hospitalari de la Seu d'Urgell. Ruben Omar treballava en l'hotel President d'Andorra la Vella.

L'accident va provocar un tall del trànsit en la C-14 durant més de dues hores, la qual cosa va provocar retencions de vehicles. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, el trànsit va ser restablert en tota normalitat cap a les 11.40 hores. Les investigacions determinaran quin dels dos vehicles va envair el carril contrari, acció per la qual es va produir aquest xoc mortal.

En aquesta mateixa carretera i a sis quilòmetres, en concret en el punt quilomètric 137, el dia 4 de juliol un home de la localitat barcelonina de Sant Andreu de la Barca va morir en una col.lisió múltiple entre tres turismes i una motocicleta. Per altra banda, en poc menys de 15 dies dos veïns d'Andorra han resultat morts a les carreteres catalanes. La penúltima víctima de trànsit va ser Ricard Daniel T. M., de 23 anys i veí d'Andorra la Vella. Els quatre ocupants de l'altre vehicle que va col.lidir frontalment contra l'andor- rà eren de Lleida i van resultar ferits de diversa consideració. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT