PUBLICITAT

La pedregada destrossa conreus a Sant Julià de Lòria

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La pedregada d'aquest dijous a la tarda va ocasionar danys considerables en una vintena de plantacions de tabac situades a la zona de Fontaneda, a Sant Julià de Lòria.

La coordinadora tècnica de l'Associació de Pagesos d'Andor- ra, Marisa Luna, va explicar que durant aquest divendres es van rebre onze declaracions de persones que van denunciar destrosses en més d'una parcel.la. Tot i que s'ha d'esperar l'avaluació dels pèrits que determinaran la magnitud de les destrosses ocasionades per la pedra, Luna va avançar a l'ANA que en una primera observació sembla que es podria haver de fresar algun conreu, és a dir, destruir-lo.

Les temperatures, tant les mínimes com les màximes, experimentaran un descens durant el cap de setmana al Principat que estarà acompanyat d'una baixada de la cota de neu fins als 2.500 metres al sector nord del país. A partir dels migdies creixeran núvols que deixaran el cel cobert. S'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada. A cotes altes bufarà vent amb cops forts. El sector nord romandrà ennuvolat o cobert i la visibilitat serà localment dolenta avui. Al Pirineu s'espera que la cota de neu baixi fins als 2.500 metres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT