PUBLICITAT

la seu d'urgell

Assalt amb furt i destrosses a l’Espai de la Gent Gran

Les accions obliguen a tancar el recinte durant un temps

Per El Periòdic

Destrosses efectuades a l’Espai de la Gent Gran.
Destrosses efectuades a l’Espai de la Gent Gran. | El Periòdic
L’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell s’ha vist forçat a tancar durant els propers dies com a conseqüència de les greus destrosses que va patir la matinada de diumenge a dilluns. Uns desconeguts van entrar a robar i, a banda d’emportar-se objectes (un televisor, un projector i un altaveu) i diners en metàl·lic (300 euros), van ruixar bona part del local de jubilats amb l’escuma dels extintors, segons a informat RàdioSeu. Els fets es van produir cap a la 1:30 de la matinada, segons ha quedat enregistrat per l’hora en què es va activar l’alarma.
 
Des de la direcció de l’Esplai s’han mostrat indignats per aquest nou assalt, tenint en compte que no és la primera vegada que entren a robar a l’edifici. Aquesta vegada, els autors es van acarnissar amb les instal·lacions del centre. Els lladres ja havien entrat a la tarda, a l’hora del ball, i van sostreure el material i 300 euros de la caixa del bar. Però de matinada van tornar a accedir-hi, aquesta vegada trencant el vidre de l’accés del primer pis. Van arrencar el projector i la pantalla de l’aula d’informàtica, si bé no es van poder emportar aquests objectes. 
 
Tanmateix, abans de marxar, van llençar el líquid dels extintors damunt la sala. Una acció amb la qual han destruït els catorze ordinadors de l’aula, entre d’altres objectes de l’edifici.A més, els autors van arrencar algunes càmeres de seguretat i detectors de moviment, amb l’objectiu de no ser identificats. 
 
Tot i això, hi ha altres càmeres que sí han captat la presència dels delinqüents a dins del local i s’espera que les imatges ajudin a localitzar els responsables del robatori amb violència. L’Esplai sospita que ha de ser obra de gent jove i que coneixien bé el local. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT