PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

La Volta se suma al ‘No més morts impunes a la carretera’

La petició, impulsada des de la Seu, demana la revisió del Codi Penal

Per EL PERIÒDIC

Joaquim ‘Purito’ Rodríguez
Joaquim ‘Purito’ Rodríguez | EL PERIÒDIC
L’organització de la Volta Ciclista a Catalunya s’ha sumat a la campanya No més morts impunes a la carretera, impulsada des de la Seu d’Urgell a través de la plataforma Change.org. La ronda catalana s’ha solidaritzat amb la petició de la urgellenca Anna González, vídua del ciclista que va ser atropellat per un camió l’any 2013 en un accident pel qual no s’ha jutjat l’autor material de l’atropellament, que va fugir després de provocar l’accident.

La Volta s’ha fet ressò de la campanya i ha animat els aficionats al ciclisme a signar per tal d’instar el Congrés dels Diputats a reformar el Codi Penal perquè contempli nous supòsits pel que fa a les negligències de trànsit amb víctimes i a l’omissió del deure de socors.

Purito se suma a la campanya/ A banda de la Volta, alguns dels millors ciclistes i exciclistes de l’Estat espanyol s’han sumat a la campanya com ‘Purito’ Rodríguez, Alberto Contador, Alejandro Valverde, Perico Delgado i Carlos Sastre. De moment s’han recollit més de 61.000 signatures, tot i que l’objectiu a llarg termini és arribar a les 500.000 per tal de poder presentar la petició al Congrés com a Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT