PUBLICITAT

LA SEU D¡URGELL

Junts Pel Sí de l’Alt Pirineu i Aran obre la seva Oficina Virtual

El grup va obtenir el 55% dels vots a les eleccions del 27 de setembre al territori

Per EL PERIÒDIC

Violant Cervera, Albert Batalla, Josep M. Forné i Antoni Balasch (JxSí), ahir.
Violant Cervera, Albert Batalla, Josep M. Forné i Antoni Balasch (JxSí), ahir. | EFE
Els diputats al Parlament de Catalunya de Junts pel Sí (JxSí) a Lleida i l’Alt Pirineu i l’Aran van presentar ahir la nova Oficina Virtual, un canal de comunicació directa entre els 10 representants electes i la ciutadania del territori.

El cap de llista, Josep Maria Forné, acompanyat d’Albert Batalla, Violant Cervera i Antoni Balasch, va explicar que «mitjançant l’adreça de correu electrònic [email protected] ens posem a disposició de tot el territori lleidatà, de manera que qualsevol institució, entitat o ciutadà ens pot fer arribar els seus suggeriments, iniciatives, consultes o inquietuds».

Tal i com recull RàdioSeu, Forné va recordar que «en les eleccions del passat 27 de setembre, el grup de JxSí va obtenir el 55% dels vots de la demarcació i volem que la societat lleidatana ens continuï donant confiança i que no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres». A més, va remarcar que «entenem la política com un servei públic, per això volem ser accessibles al territori i a la ciutadania».

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, la pallaresa Carmina Castellví i el solsoní David Rodríguez seran els encarregats d’atendre des d’aquesta nova oficina els habitants de les comarques de muntanya: Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i Aran. Batalla va destacar que, «tot i que aquesta és una legislatura extraordinària més curta per preparar el país per a esdevenir un Estat propi, no podem oblidar que cal gestionar el dia a dia, per això volem estar a peu de carrer, en tots els racons de les comarques lleidatanes i pirinenques». En aquest sentit, van explicar que cada comarca tindrà dos o tres diputats de referència.

Comissions del parlament/ Els electes van recordar que, ara fa unes setmanes, es van crear les comissions del Parlament, en les quals els 10 diputats de JxSí de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran hi tenen representació en les més rellevants per al territori. Aquest fet posa de manifest la força que té el grup parlamentari lleidatà per a impulsar iniciatives que beneficiïn al conjunt de les comarques.

Així, mentre el cap de llista, Josep Ma Forné, forma part d’Ensenyament, Cultura i Afers Socials, Carmina Castellví va ser nomenada membre d’Economia, Síndic de Comptes, Agricultura i Justícia i Albert Batalla forma part d’Exteriors, Cultura, Agricultura, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Afers Institucionals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT