PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’EENSM compta amb un robot terapèutic per als nens

El dinosaure PLEO Rb podrà treballar amb prop de 25 infants

Per El Periòdic

Uns nens, ahir amb el dinosaure PLEO Rb.
Uns nens, ahir amb el dinosaure PLEO Rb. | El Periòdic
Amb l’objectiu de potenciar la interacció social, la comunicació i la responsabilitat dels més menuts, els infants del Servei d’Estimulació precoç de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) van rebre ahir un robot que sembla un dinosaure, el PLEO Rb. El robot es comporta com un ésser viu autònom, conscient de l’entorn i que mostra emocions i té moviments molt realistes i així s’ha convertit en una mascota terapèutica per treballar amb prop de 25 infants del centre d’estimulació precoç de l’EENSM i els atesos a les escoles bressol.
 
Els alumnes del Servei d’Estimulació precoç de l’EENSM van rebre un robot que sembla un dinosaure anomenat PLEO Rb. Aquesta nova joguina servirà perquè els més menuts del Servei d’Estimulació precoç de l’EENSM potenciïn la interacció social, la comunicació i la responsabilitat. 
La mascota terapèutica es comporta com un ésser viu, és conscient del seu entorn, mostra emocions i fa moviments molt reals. El PLEO Rb permetrà treballar amb prop de 25 infants.
 
Actualment, aquests robots que són capaços de relacionar-se i comunicar-se amb les persones, ja s’estan provant en altres centres similars i estan donant molt bons resultats. En aquest sentit l’EENSM vol iniciar un nou projecte educatiu i terapèutic utilitzant les noves tecnologies.
Aquest regal ha estat possible gràcies a la donació que ha fet ‘Instal·lacions Casals’ i a la col·laboració ‘d’ANDORobots’. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT