PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté dos homes per comerciar amb maria

L’enxampat amb 1 kg portava el producte per vendre’l al país

Per El Periòdic

Un vehicle de la Policia travessa la frontera.
Un vehicle de la Policia travessa la frontera. | Tony Lara
La tarda del passat dimarts, a la frontera amb Espanya, els funcionaris de la duana van interceptar un home de 34 anys que carregava amb gairebé un quilogram de marihuana quan intentava accedir al Principat. La investigació al voltant d’aquest primer arrest facilitava l’endemà la detenció d’un resident que es disposava a vendre els 96,8 grams a l’interior del país. Tots dos van ser detinguts com a presumptes autors de delictes contra la salut pública i la droga, requisada com a prova. Encara en l’àmbit de les infraccions relacionades amb el moviment d’estupefaents i segons s’extreu de l’informe setmanal que ahir feia públic el cos de la Policia, tres altres persones van ser detingudes, al marge dels altres tres interceptats per altres infraccions.
 
Un turista de 23 anys va ser enxampat la matinada de dimecres quan intentava accedir al Principat amb 0,2 grams de metamfetamina i uns altres 0,8 de marihuana. Tampoc no eren residents els dos homes de 33 i 32 anys detinguts el darrer divendres al Pas de la Casa en ser controlats amb gairebé cinc grams d’heroïna. 
 
Maltractaments/ Novament cal lamentar  una intervenció del cos de seguretat per causes de violència domèstica. La tarda del passat diumenge, un resident de 36 anys va ser detingut a la capital com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. L’home és sospitós d’agredir la seva parella.
 
Desobediència/ També el passat diumenge, quan tocaven les set del vespre, aproximadament, un home estranger era detingut per violar la pena de prohibició d’entrada al país. L’home, de 39 anys, va ser enxampat al país malgrat l’ordre d’expulsió administrativa que té imposada per un període de tres anys que encara no s’ha exhaurit. És per aquesta desobediència que els funcionaris el detenien com a presumpte autor d’un delicte d’un delicte contra la Funció Pública.
 
A banda d’aquestes set detencions i en el marc de les infraccions contra la seguretat del trànsit, un jove de 18 anys era detingut en una aturada rutinària per part dels agents per conduir amb una taxa d’alcoholèmia d’1,23 g/l. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT