PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Espot explicarà avui les investigacions pels trets de projectil a la seu central

L’autor dels impactes podria ser obra de la mateixa persona

Per JOSEP ROMERO

Façana de l’edifici de la carretera de l’Obac que aplega les dependències del Ministeri de Justícia i Interior
Façana de l’edifici de la carretera de l’Obac que aplega les dependències del Ministeri de Justícia i Interior | Tony Lara
Continua oberta la línia d’investigació iniciada per la policia pels quatre impactes de projectil en una de les façanes de l’edifici administratiu situat a la carretera de l’Obac i que aplega les dependències del Ministeri de Justícia i Interior. Una acció que es va produir durant la nit de divendres a dissabte, sense causar afortunadament danys personals, atès que no van aconseguir traspassar els vidres protectors. Es va tenir constància dels fets a primera hora del matí de dissabte. 
Les primeres hipòtesis apunten que van ser obra d’una mateixa persona. Els trets van impactar en diferents punts de la façana per la banda del carrer Ciutat de Sabadell a la parròquia d’Escaldes - Engordany. 
 
Segons va informar ATV, ahir es van desplaçar a l’edifici sinistrat el mateix cap de Govern, Toni Martí i el ministre de Justícia i Interior per conèixer de primera mà el que va succeir. Espot té previst explicar durant el dia d’avui com avancen les investigacions del Cos de Policia per esbrinar-ne l’autoria. 
 
HISTÒRIES REPETIDES/ Per tercera vegada en menys d’un any s’han registrat trets de bales i de projectil contra béns i edificis del Principat. El primer sinistre es va produir el 20 de maig passat quan dos trets van impactar contra les finestres del domicili del ministre de Finances, Jordi Cinca. La família estava dormint a l’interior de l’habitatge, però sortosament no es va de lamentar cap ferit. Els dos trets anaven dirigits a les finestres de dos dormitoris de l’habitatge, en una zona residencial de la Massana. 
 
De l’autor o autors encara no se’n sap res, a l’igual que tampoc s’aclarit l’autoria dels trets de rifle contra els finestrals  del restaurant Borda Raubert de la Massana vinculat a un policia i al darrer candidat de Liberal+Independents a les comunals d’Encamp, Jordi Troguet

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT