PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Govern actualitza la tarja blava de persones amb discapacitat

Amida celebra la notícia i aclareix que el canvi no afecta als serveis oferts

Per Estefania gracia

Una dóna amb diversitat funcional a Andorra.
Una dóna amb diversitat funcional a Andorra. | Tony Lara
L’Associació de Persones amb Diversitat Fundional (Amida) va celebrar ahir una notícia «molt important pel nostre col·lectiu, i és que aquesta setmana hem rebut des de Govern la notificació què el Departament d’Afers Socials està fent canvis a la tarja blava, tarja dels drets de les persones amb discapacitat», així ho va manifestar l’associació a través de la seva xarxa social. 
 
Així mateix, Amida també va puntualitzar que totes les persones que disposen ja de la tarja blava han d’omplir la nova sol·licitud per tal de rebre la nova. A més, «el Departament d’Afers Socials ha donat un termini de dos mesos per retornar la sol·licitud complimentada correctament».
 
Segons van matisar des d’Amida, aquests canvis fan referència a «una actualització de les targes, es posaran chips i es modernitzaran, com s’ha fet darrerament amb altres», per tant, «els canvis no suposaran cap variació en els serveis o prestacions que ara dóna la tarja». 
 
Aquestes modificacions permetran agilitzar tràmits i oferir un seguiment més actualitzat pels mateixos portadors i el Govern. Així, l’actualització de targetes blaves se suma a les darreres accions que està duent a terme el Ministeri de Salut per millorar el funcionament del Departament i autogestionar els serveis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT