PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Banco Madrid, al millor postor

Oficines, objectes de mobiliari i altres béns de l’entitat han sortit a la venda a preus de saldo

Per El Periòdic

| ELISENDA PONS
Els administradors concursals de Banco Madrid, filial espanyola de la Banca Privada d’Andorra, han iniciat un procés de subhasta de tots els béns de la firma per poder afrontar els deutes amb els seus creditors. 
Taules, papereres, oficines, quadres, cadires o ordinadors portàtils formen part del catàleg de productes que l’administració ha tret en exposició per tal que es puguin començar a litigar per preus, realment, de saldo. També s’han tret a subhasta discs durs, routers, faxes, servidors, pantalles tàctils, televisors de plasma i, fins i tot, calaixeres. Les restes de Banco Madrid, repartides i trossejades per tal que puguin ser rellogades pel millor postor. 
 
Els 28 lots d’equips informàtics i mobles de les oficines de la firma repartides per tota Espanya s’han taxat en 2,824 milions d’euros, però l’administració espera recaptar 1,1815 milions en aquest procés de liquidació dels actius. Aquests béns s’ofereixen des d’un preu mínim de 0 euros i qui faci les licitacions més altes aconseguirà fer-se amb els lots en un procés de subhasta que ha de culminar el mes que ve. Els encarregats de la liquidació de l’entitat per ordre del jutge un cop va esclatar el cas BPA també han posat a la venda la mateixa web www.bancomadrid.com i fins a 40 dominis semblants que la firma té sota el seu control, el alguns casos, fins el 2022. 
 
Dimarts, subhasta
 
El proper dimarts arrenca el procés de subhasta de 18 locals i oficines que Banco Madrid té repartits per tota Espanya i valorats en 29 milions i mig d’euros. Precisament, aquests immobles són la gran esperança dels gestors per poder afrontar amb cert èxit els deutes contrets amb els creditors, ja que, en aquest punt, sí que exigiran un preu mínim i esperen aconseguir més de 30 milions d’euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT