PUBLICITAT

la seu d'urgell

Batalla serà ara portaveu adjunt de Junts pel Sí al Parlament

«No afectarà més que ara la meva vinculació a l’Ajuntament», afirma

Per El Periòdic

El nou portaveu adjunt de JxSí.
El nou portaveu adjunt de JxSí. | El Periòdic
Albert Batalla haurà de congeniar la seva labor com a alcalde de la Seu d‘Urgell amb la tasca de portaveu adjunt de Junts pel Sí al Parlament català. El mandatari local va descartar dificultats en l’objectiu de casar ambdues activitats polítiques perquè, segons va comunicar, el nou càrrec no comportarà més trasllats a Barcelona dels que ja efectua setmanalment en l’actualitat.
 
A banda de destacar la complicitat entre ambdues responsabilitats polítiques i la rellevància de treballar com a portaveu adjunt de Jordi Turull i Marta Rovira, president i portaveu, respectivament, de JxSí, Batalla va voler fer èmfasi en la satisfacció que li va aportar un nomenament del que és coneixedor des ja fa uns dies enrere. A més, al seu darrere, l’alcalde comptarà amb un equip de cinc adjunts que s’encarregaran de mantenir els diferents colors polítics unificats informats i en contacte: convergents, esquerra i independents. Segons va manifestar, «afronto amb molta il·lusió el nou càrrec» no només per la responsabilitat que comporta sinó pel fet que el permetrà «contribuir en aquesta legislatura per donar suport al nou projecte de país», un repte que va qualificar no només d’engrescador sinó també de suma importància per la seva rellevància històrica. A tot plegat cal afegir que la nova responsabilitat adquirida el fa entrar a formar part del comitè directiu de Convergència.
 
A banda de la col·locació de Batalla en el lloc de portaveu adjunt en el si del Parlament, hi ha hagut altres moviments en l’organigrama que s’han degut a la aprtida de diputats com Romeva, Junqueras o Pere Aragonès al Govern. 
 
El nou departament del que ara forma part Batalla s’encarrega, entre altres aspectes, de dirigir i coordinar el dia a dia de l’acció parlamentària, a més de donar explicacions davant de la direcció del grup. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT