PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Darània avança el segon disc a La Fada Ignorant

La banda prepara el llançament de l’àlbum ‘El silenci dels peixets’

Per EL PERIÒDIC

Portada del nou disc de Darània.
Portada del nou disc de Darània. | EL PERIÒDIC
Darània prepara el seu segon disc, titulat El silenci dels peixets, i n’avançarà algunes de les cançons en el concert que aquest dissabte oferirà a La Fada Ignorant (a les 23.30 hores; l’entrada val 10 euros).

La banda va publicar el seu primer àlbum l’any passat, Les cançons de gener (Picap, 2015), que va finançar mitjançant una campanya de micromecenetatge, i ja té molt avançada l’edició del segon disc. Totes les tasques de producció estan acabades i tan sols queden els últims detalls d’imatge i disseny perquè el nou disc surti al mercat.

Tot i el poc marge de temps entre el primer i el segon disc, els membres del grup tenen clar el canvi que hi ha entre l’un i l’altre: «Qui escolti el primer i després el segon, veurà que entremig alguna cosa ha passat», ha manifestat el bateria i percussionista de Darània, Jose Luis Mediavilla.

La resta de membres de Darània són: Ivet Remacha (veu i flauta travessera), Daniel Sesé (guitarres, ukelele, bouzouki i composició), Alba Arisa (baix) i Glòria Torres (saxo i clarinet). La banda barcelonina té com a referents artistes com Zaz, Daphné, Elodie Frégé, Berry, Pauline Croze, Amélie les Crayons i Stacey Kent.

Darània va actuar l’octubre passat a La Fada Ignorant amb el seu primer disc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT