PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Andorra Telecom fomentarà l’oci dels usuaris de l’EENSM

La parapública i l’escola formalitzen vincles amb un conveni

Per EL PERIÒDIC

Pilar Díez i Jordi Nadal, ahir, a l’acte de signatura del conveni.
Pilar Díez i Jordi Nadal, ahir, a l’acte de signatura del conveni. | ANA / M. G. C.
Ja fa un temps que els usuaris de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) es beneficien d’accions puntuals desenvolupades per part de la teleoperadora andorrana, però ara, aquesta darrera, legitima els seu compromís amb l’escola tot formalitzant el vincle que hi manté amb la signatura d’un conveni amb què es compromet, tal com va informar ahir a través d’un comunicat, «a afavorir l’oci de les persones que viuen» a la residència. Així, tot i que les relacions entre ambdues entitats es venen donant des de temps anteriors, el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, i la presidenta de la Junta Rectora del Patronat de l’EENSM, Pilar Díez, van firmar ahir un acord per formalitzar la relació entre les dues entitats.

La col·laboració es va iniciar l’any 2015 i es consolida aquest 2016 amb la signatura d’un acord que té entre els seus màxims objectius estrènyer els lligams entre l’operadora de telecomunicacions i el Patronat. En el marc de la trobada per a fer efectiu el conveni, Nadal va explicar que volien fer un conveni «més formal perquè sigui més fàcil aquesta relació de col·laboració». De la seva banda, Díez, va afegir que aquest conveni significa que la relació és «més seriosa i que hi haurà continuïtat», segons informa l’agència ANA.

Entre les novetats que inclou el conveni hi ha accions destinades a afavorir l’oci de les persones que viuen de manera temporal o permanent a la residència Albó. Per a tal objectiu, es preveu que Andorra Telecom cedeixi 15 entrades a tots els partits que el MoraBanc Andorra juga al pavelló Joan Alay,com a empresa patrocinadora de l’entitat esportiva. La intenció de la companyia es renovar aquesta acció amb els usuaris de la residència per a futures temporades.

Col·lectes solidàries/ El conveni preveu igualment accions de suport en actes organitzats per Andorra Telecom en benefici de l’escola. De fet, Jordi Nadal va aprofitar l’esdeveniment de signatura per fer entrega a Pilar Díez d’un xec per valor de 2.000 euros. Aquesta quantitat correspon a la recaptació íntegra de la venda de 1.000 samarretes commemoratives de la setena edició del Saló del Vídeojoc celebrat el darrer cap de setmana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT