PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Coulon i Demarez s’uneixen a Mans Unides contra la Fam

Les artistes s’afegeixen al concert de corals i solistes del Principat

Per EL PERIÒDIC

La recaptació del concert es destinarà a fins solidaris internacionals.
La recaptació del concert es destinarà a fins solidaris internacionals. | EL PERIÒDIC
La soprano Marie-Noëlle Coulon, acompanyada al piano per Françoise Demarez, s’adhereixen al concert de corals i solistes que Mans Unides, en la seva lluita contra la Fam al Món, ha organitzat pel proper dissabte. La trobada, que tindrà lloc a l’església de la capital a les 21.30 hores, també comptarà amb la participació de nombrosos cors del Principat.

L’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella acollirà la nit del proper dia 20 el concert de corals i solistes que, un any més i en el marc de la seva campanya Contra la Fam al Món, la filial andorrana de Mans Unides organitza per recaptar fons en pro precisament d’aquesta lluita.

Sota la premissa Planta-li cara a la fam: sembra, l’organització espera amb aquest acte assolir resultats similars o superiors a les bones xifres obtingudes la darrera edició, amb la qual van obtenir-se 50.000 euros que, juntament amb les donacions i les recaptacions resultat d’altres esdeveniments solidaris, van destinar-se a iniciatives com la construcció i equipament d’un centre d’assistència primària al Senegal.

El Cartell/ La majoria de noms de què es composa el cartell corresponen a artistes del Principat que, aquesta edició, es veuran internacionalitzats per la presència de la solista Marie-Noëlle Coulon, acompanyarà la seva veu amb les melodies al piano de Françoise Demarez. Plegades, interpretaran en diversos idiomes temes com Music for a While, de Henri Purcell, Haï Luly, de Pauline Viardot i Cantate Jordanis Incolae, de Jean Gilles. Ambdós darrers títols seran interpretats respectivament en francès i llatí.

Aquest toc forà a banda, són nombrosos músics del país els qui s’han volgut involucrar en aquesta lluita contra la gana arreu del món. L’encarregat d’inaugurar aquest concert solidari, organitzat en col·laboració amb els magatzems Pyrénées, serà el Cor Internacional d’Andorra. Batuta en mà, Toni Gibert conduirà peces com Kyrie, Good News o Christmas Lullaby.

Edith Piaf serà present a l’acte gràcies a l’actuació de la Coral de Sant Antoni. Dirigida per Xavier Martín, interpretarà l’Himne a l’Amor, i l’Ave Maria de Giulio Caccini.
Pedro Gutiérrez, Leonard Cohen i D. Modugno juntament amb M. Mandani seran versionats per l’Orfeó Andorrà. Temes com Alma llanera, Hallelujah o Nel blu di pinto di blu seran possibles gràcies a ña direcció de Josep Puig.

Encara amb l’encapçalament de Martín, intervindrà la Casa Pairal de la capital així com Josep Puig repetirà al piano per acompanyar la Coral Casamanya dirigida per Marta Gangonells. Abans, però, Guillem Tudó es posarà al saxofón per interpretar al públic assistent cançons Cry me a river. L’Imagine, de John Lenon i dirigida per Gangonells, tancarà, molt adequadament,el concert solidari.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT