PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El consum d’alcohol i de droga dels joves preocupa

El Govern organitza formacions per fer xerrades a les escoles

Per L. R.

La Taula Permanent de Joventut, reunida ahir.
La Taula Permanent de Joventut, reunida ahir. | TONY LARA
El Govern i els set comuns estan preocupats pels casos de drogodependència i consum d’alcohol entre els joves dels Principat. Així ho van declarar ahir la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i el cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, després de la Taula Permanent de Joventut que van mantenir juntament amb els diferents consellers de Joventut.

En aquest sentit, Gelabert va explicar que des de l’Executiu s’organitzen diferents formacions als tècnics dels comuns perquè després facin xerrades a les diferents escoles. «Hem copsat problemàtiques entre els joves com el consum de drogues i alcohol», va exposar. I, per tant, «les properes formacions que s’oferiran seran sobre aquestes dues temàtiques». Pons va afegir també que «des de fa un temps la qüestió del botellón preocupa els diferents comuns i per això es farà una feina a partir del 2017 pel consum responsable d’alcohol enfocada als joves».

La reunió també va servir per posar al dia als nous consellers de comú després de les passades eleccions del funcionament i els projectes existents de la Taula Permanent de Joventut. Així mateix, la ministra de Cultura, Joventut i Esports va apuntar que també es planteja que el Govern pugui formar part de l’Associació Carnet Jove, ja que a nivell europeu qui representa el Carnet Jove és el Departament de Joventut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT