PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Concha Velasco, una mare coratge a ‘Olivia y Eugenio’

L’actriu s’acompanya a l’obra amb un actor amb síndrome de Down

Per E. J. M.

Concha Velasco amb l’actor Hugo Aritmendiz a ‘Olivia y Eugenio’.
Concha Velasco amb l’actor Hugo Aritmendiz a ‘Olivia y Eugenio’. | Focus / Pentación Espectáculos
A poc a poc es van coneixent més detalls de la 48a Temporada de teatre: Concha Velasco actuarà a l’auditori Claror amb l’obra Olivia y Eugenio. El BOPA va publicar ahir l’adjudicació del cost de l’obra a l’empresa Focus per un import de 10.500 euros. Olivia y Eugenio es representarà el 25 de febrer a Sant Julià de Lòria.

L’obra, d’Herbert Morote, està dirigida per José Carlos Plaza, i només hi actuen dos actors: Velasco, que és l’Olivia, la mare, i dos actors que s’alternen per interpretar el paper de l’Eugenio, Rodrigo Raimondi i Hugo Aritmendiz. Els dos actors tenen la síndrome de Down. Encara no s’ha fet públic quin dels dos actuarà a Sant Julià.

A Olivia y Eugenio mare i fill s’enfronten a una situació extrema en què es qüestionen els valors que sorgeixen en temps de crisi. La tragèdia s’acosta sense remei i l’Olivia rememora el seu passat, ajustant comptes amb el seu marit, la seva mare, les seves amistats, els seus metges, i amb tots aquells que presumeixen de ser normals, com els polítics i professionals i esportistes d’èxit. L’Olivia es pregunta si són més normals que el seu fill, l’Eugenio, un jove amb la síndrome de Down. Però, en definitiva, qui és normal en aquesta vida?.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT