PUBLICITAT

Andorra la Vella

Corts jutjarà novament el cas de segrest de la filla de Bruni

El proper 29 de març declararà l’exmarit de la doctora i pare de la nena

Per El Periòdic

Rosa Maria Bruni, el dia en què era absolta pel delicte de rapte.
Rosa Maria Bruni, el dia en què era absolta pel delicte de rapte. | Tony Lara
Canvi de torn. El cas de segrest de la filla de la doctora Bruni torna a la Seu de la Justícia el proper 29 de març. En aquesta ocasió, però, serà el pare de la nena i exmarit de Rosa Maria Bruni el qui declari davant del Tribunal de Corts per un presumpte delicte de sostracció de menors. 
 
Els papers es capgiren: la doctora Bruni va ser empresonada  el 2011 a conseqüència d’una ordre de cerca i captura procedent d’Alemanya, des d’on l’exmarit havia denunciat el segrest de la filla en comú. La dona va entrar a la Comella en el transcurs de resolució de la seva extradició al país d’origen, de la que finalment va ser absolta. Va ser durant el temps de privació de llibertat de la metgessa que el demandant, a qui ara jutjaran els magistrats andorrans a finals del mes vinent, va aprofitar per treure la nena del centre de la Gavernera on residia per causa de l’empresonament de la mare per endur-se-la a Alemanya. Ara serà el pare qui sigui jutjat per presumpte rapte i és la seva exparella, Rosa Maria Bruni, qui encapçala la denúnica.
 
La neuropsicòloga manté el contacte amb la nena, ja adolescent, que segueix vivint a Alemanya però que ha manifestat la voluntat de visitar tan la mare com la família materna. 
 
La vista tindrà lloc gairebé al punt de complir-se un lustre des que s’iniciava el procés, el juliol del 2011. Bruni actuarà com a acusació particular, amb el suport d’una fiscalia que, inicialment, va mostrar-se reticent a encarregar-se d’un cas que considerava fora de la seva jurisdicció i del que, consegüentment, en sol·licitava l’arxiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT