PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Un detingut per fugir de la Policia en vehicle i portar 2.000 € en tabac

Els agents comissen diverses substàncies estupefaents al Runer

Per EL PERIÒDIC

Un agent del Cos de la Policia, en una imatge d’arxiu.
Un agent del Cos de la Policia, en una imatge d’arxiu. | TONY LARA
La Policia ha informat de la detenció d’un home per cometre, presumptament, delictes contra la seguretat col·lectiva (conducció temerària) i contra la funció pública (desobediència als agents de l’autoritat). L’home va fugir de l’autoritat en un vehicle i en ser intervingut els agents li van trobar més de 2.000 euros en tabac.

Els fets van ocórrer el passat 25 de gener, a les deu de la nit, quan una patrulla va voler controlar un turisme a la zona del Pas de Casa, però el conductor es va donar a l’escàpol. Durant la fugida, l’home va realitzar una conducció temerària envers la resta d’usuaris de la via i va cometre excés de velocitat i infraccions greus al codi de la circulació.

La Policia va aconseguir aturar el vehicle a Soldeu, conduït per un home no-resident, de 50 anys i de nacionalitat algeriana. A l’interior del turisme hi van trobar dues bosses esportives amb paquets de tabac de diferents marques per un valor de 2.726 euros.

D’altra banda, la Policia ha detingut un home de 32 anys, a Soldeu, per amenaçar el seu company de pis amb un ganivet de cuina, i un jove per intentar cometre un furt en un comerç a Andorra la Vella i crebantar una ordre d’expulsió del país vigent durant tres anys.

Durant la setmana passada, la Policia també va detenir dos homes, un a la capital i un al Pas de la Casa, com a presumptes autors d’injúries, resistència i desobediència a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. En un dels casos, a més, hi va haver amenaces ja que els agents van intervenir en un enfrontament entre el detingut i el guarda de seguretat d’una festa que tenia lloc al centre esportiu del Pas de la Casa, i l’home va injuriar els policies i es va resistir al seu trasllat a les dependències policials.

I com ja és habitual, la Policia ha detingut un total de tres persones que conduïen amb una taxa d’alcoholèmia per sobre del límit penal permès . En un dels casos, el conductor va crebantar una condemna de privació del permís de conduir, i en un altre, hi va haver un accident amb danys materials.

Finalment, el Cos de la Policia ha detingut cinc homes, cap d’ells resident, i a la frontera del riu Runer, per intentar entrar al país amb diverses substàncies estupefaents. En total, els agents han comissat 5,1 grams de cocaïna, 22,7 grams de marihuana, 13 grams d’haixix i tres càpsules de LSD d’1,8 grams cadascuna.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT