PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

El comú d’Escaldes recollirà suggeriments de dues zones

Es crearà una taula de treball pels neguits dels veïns de l’Avinguda del Pessebre i Fiter i Rossell

Per IVÁN ÁLVAREZ

Els veins de l’Avinguda del Pessebre podran enviar al Comú els seus neguits i consultes.
Els veins de l’Avinguda del Pessebre podran enviar al Comú els seus neguits i consultes. | TONY LARA
Una proposta que ja estava recollida en el programa de DA en les darreres eleccions comunals i que aviat es durà a terme. La corporació escaldenca té la intenció de crear una taula de treball i de suggeriments per a tots els veïns de l’Avinguda del Pessebre i l’Avinguda Fiter i Rossell.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és atendre els neguits i les inquietuds, els precs i preguntes de la ciutadania. Per a fer més fàcil l’acció, l’equip comunal ha facultat dos suports, dos consellers per a vehicular la comunicació entre ells i, en breu, es començarà a contactar amb alguns representants d’aquestes esmentades zones d’Escaldes perquè facin de portaveus. Els representants del comú destinats a aquesta tasca seran Didier Aleix, amb el suport de Josep Ramon Tudel, per a l’Avinguda del Pessebre i Laura Lavado i Salomón Benchloch, com a nexe d’unió dels veïns de Fiter i Rossell i en poc temps es començarà a crear els equips de treball.

Aquesta plataforma s’engegarà en les properes setmanes amb dos banners al web de la corporació i la idea s’esta desenvolupant i començarà a agafar cos un cop quedi aprovat el pressupost. La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, va apuntar que «ens volem posar en contacte amb dos veïns de referència de les dues avingudes i, aquesta taula de treball, significarà tenir un canal més per ajudar a la ciutadania».

Marín va recordar que a la parròquia ja fa temps que es disposa d’altres plataformes que recullen suggeriments «com l’aplicació del e-e respon o la línia directe amb la cònsol». Es tracta d’«una possibilitat més de contactar amb nosaltres per a qualsevol pregunta o dubte o per si tenen alguna consulta» va afirmar Marín que, en definitiva, valora l’oportunitat que té la gent d’Escaldes de poder fer «qualsevol participació de la parròquia»

Aquesta plataforma destinada als veïns de Fiter i Rossell i Pessebre també pot posar mitjans per resoldre casos d’«aldarulls, brutícia, mobiliari urbà o si veuen que hi ha res malmès».

Marín va explicar que «als veïns d’aquestes zones concretes els hi vam fer arribar que ens agradaria des del comú que si ells tenen alguna idea o aportació, ens la fessin saber». A més, va subratllar la dirigent escaldenca, «entenem que aquest nucli són zones que tenen la seva dificultat per fer algun tipus d’esdeveniment, perquè no hi ha un espai físic, com pot ser una placeta per fer dur a terme alguna activitat».

En aquest sentit va subratllar la importància que «aportin idees, per exemple, per a la Festa Major, perquè seran benvingudes». Marín no va amagar que, en el seu dia, «hi va haver queixes perquè, durant les festes, les activitats principals estaven centralitzades en un sol lloc». «Per tant, si poden aportar alguna idea de fer alguna cosa, penso que se’ls ha d’escoltar i si hi ha la possibilitat, fer-ho». va afirmar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT