PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El festival Ull Nu rebrà 72.000 euros del Govern i el comú en tres anys

L’acord permetrà «professionalitzar» el certamen i treballar «amb més tranquil·litat durant tot l’any»

Per EL PERIÒDIC

Marsol, Gelabert i Mas, ahir després de la signatura del conveni.
Marsol, Gelabert i Mas, ahir després de la signatura del conveni. | TONY LARA
El Comú d’Andorra la Vella, el Govern i l’associació Ull-Nu han signat un conveni, amb vigència per als pròxims tres anys, mitjançant el qual el Festival audiovisual de joves creadors dels Pirineus rebran 24.000 euros anuals (15.000 euros del Govern i 9.000 euros del comú). L’acord permetrà «professionalitzar» el certamen i treballar «amb més tranquil·litat durant tot l’any», segons va manifestar ahir el president d’Ull Nu, Hèctor Mas, segons informa l’ANA. La subvenció repercutirà en la qualitat de les activitats paral·leles i l’organització de l’esdeveniment audiovisual.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va augurar que el suport econòmic consolidarà el festival i el convertirà «en un referent internacional per als joves creadors», també de fora els Pirineus. L’objectiu és seguir creixent per «convertir-nos en un festival de referència al país i més enllà de les nostres fronteres», va afegir Mas.

L’any 2005, l’aleshores conseller de joventut d’Andorra la Vella, Marc Pons, va impulsar una mostra audiovisual. L’any 2011, la mostra va esdevenir un festival que organitza l’entitat Ull Nu i que ha anat creixent. El comú segueix col·laborant amb l’esdeveniment amb mitjans econòmics i materials, va recordar la cònsol major, Conxita Marsol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT