PUBLICITAT

L'enllaç entre Pessebre i Josep Viladomat, a l'octubre

  • El cost del nou vial d'Escaldes és d'un total d'1,3 milions d'euros
I. C
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Barcia des del nou vial a Escaldes-Engordany, ahir. Foto: TONY LARA

El nou vial que ha d'enllaçar l'avinguda del Pessebre i el carrer Josep Viladomat estarà enllestit a l'octubre. Segons va comunicar ahir en una visita d'obres el ministre d'Ordenament Territorial, Gerard Barcia.

Aquest nou tram que connecta els carrers Josep Viladomat, avinguda del Pessebre i avinguda Fiter i Rossell, "permetrà actuar com una gran rotonda que facilitarà l'encreuament entre les dues avingudes, i farà desaparèixer la rotonda que hi ha a la confluència entre el carrer Josep Viladomat i l'avinguda Fiter i Rossell", va exposar. Les obres en aquesta zona d'Escaldes-Engordany han patit un retard de cinc mesos, ja que el Ministeri de Cultura i el Comú han proposat la construcció d'un accés per a vianants a l'antic pont dels Escalls. El nou vial de la zona del pont dels Escalls suposarà un cost de prop d'1,3 milions d'euros.

El titular d'Ordenament Territorial també va visitar ahir els treballs sanejament del col.lector general d'aigües residuals entre el Pont Pla i el carrer Josep Viladomat, uns treballs que finalitzaran el juny del 2012 i que ascendeixen a 1,26 milions d'euros.

El polític canillenc també va revisar sobre el terreny les obres de construcció de la nova rotonda de la CG- 3 a la sortida d'Escaldes-Engordany. Es tracta d'una infraestructura que en un primer moment servirà per poder fer un canvi de sentit evitant desplaçar-se fins a la rotonda de Sispony. En una segona fase, està prevista la construcció d'una desviació cap a la zona del col.legi Sant Ermengol. La rodonda, la meitat de la qual quedarà suspesa sobre el riu a uns 30 metres d'alçada, té un cost de 3,5 milions d'euros i estarà enllestida a principis de l'any que ve. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT