PUBLICITAT

Sant Julià celebrarà un mercat solidari

  • 'Vincles solidaris' serà un aparador per a totes les ONG del país i altres col.lectius
  • L'acte se celebrarà l'11 de setembre a la plaça de la Germandat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un aparador amb productes del comerç just. Foto: EL PERIÒDIC

La corporació laurediana està treballant en l'organització d'un mercat solidari per fer conèixer la tasca de les ONG del país que es dediquen a la cooperació internacional, oferint un punt de trobada que serà dinamitzat per les entitats culturals, segons va informar ahir l'ANA. L'esdeveniment s'anomenarà Vincles solidaris i comptarà amb parades de comerç just, de les ONG, d'oficis artesans i de les associacions de residents que faran conèixer les seves activitats. La previsió és que el mercat solidari es pugui celebrar el pròxim 11 de setembre a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria.

Tal com indica el document de treball del projecte, al qual ha tingut accés l'ANA, l'objectiu de l'acte és promoure el contacte entre els voluntaris de diferents àmbits i associacions, difondre la tasca de les ONG que es dediquen a la cooperació internacional i fer conèixer les diferents cultures que conviuen al Principat.

El Departament de Social, que és qui està organitzant l'esdeveniment, ha mantingut reunions amb les diferents ONG del país per tal d'implicar-les en la iniciativa: Associació Cooperant amb el Sàhara, Creu Roja, Unicef, Tàndem Nord-Sud, Andor- ra Téléthon, Infants del Món, Africand, Muntanyencs per l'Himàlaia, Intermón Oxfam, Mans Unides, l'Associació d'Amics Solidaris del Poble Saharaui, i Càritas. També s'han mantingut contactes amb altres organitzacions. com ara el Grupo Folkorico do Alto Minho i l'Associació Cultural Al-Andalus.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT