PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Amorós serà la nova delegada a l’Alt Pirineu

ERC ha aconseguit la delegació arribant a un pacte amb CDC

Per EL PERIÒDIC

La nova delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.
La nova delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós. | RÀDIO SEU
La nova delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran serà Maria Rosa Amorós, d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), segons va informar ahir Ràdio Seu. Amorós, de 53 anys i nascuda a Isona, va treballar com a diputada al Parlament de Catalunya fins al setembre de l’any passat. La nova delegada, psicopedagoga de formació, també va treballar com a mestra en diverses escoles de Cornellà de Llobregat i, els darrers anys, del Pallars.
 
ERC ha aconseguit la delegació de l’Alt Pirineu i Aran arribant a un pacte amb CDC que ha assumit la delegació de Ponent situant Ramon Farré com a delegat, que repeteix en el càrrec.
 
En la darrera legislatura del Parlament de Catalunya Rosa Amorós va ser diputada d’ERC de l’Alt Pirineu. En el món municipal va ser regidora de l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà i va ocupar el càrrec de Secretària Nacional de la Dona d’ERC. Anteriorment, Amorós va formar part del govern de la Generalitat essent coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones del Pirineu.
 
En l’àmbit professional va donar classes de reciclatge de català per a mestres nouvinguts (1985-2003) a l’Institut Català d’Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya. Va ser formadora en metodologia, programació i avaluació educativa (1994-2000) del mateix Institut. Coordinadora i responsable del Programa ocupacional per a persones aturades universitàries de la Universitat Politècnica de Catalunya, dins la Unitat de Formació de Formadors (1998-2001). És afiliada del sindicat USTEC. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT