PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els JLA evidencien neguits per la contractació de forans

El vessant jove de Ld’A vol potenciar la participació del col·lectiu en política

Per M.C.

Els membres de la junta, en una reunió a la seu d’Andorra la Vella.
Els membres de la junta, en una reunió a la seu d’Andorra la Vella. | ld'a
Després d’un any de sojorn els Joves Liberals d’Andorra (JLA) tornen a revifar el seu col·lectiu amb l’objectiu de «difondre el liberalisme» i vetllar per les preocupacions de la ciutadania andorrana, tot «començant per la contractació de professionals» de l’estranger malgrat la prestància dels treballadors nacionals. 
 
Manel Montes, constituït ara fa dues setmanes com a nou president de la junta jove del partit Liberal d’Andorra (Ld’A), va lamentar la tendència a la «contractació a cop de talonari» característica del Govern tot i l’existència de «gent molt preparada al país». En aquest sentit –i fent referència al nou responsable del gabinet jurídic de l’Executiu, Emilio Torrejón–, Montes va denunciar la contractació d’una persona de fora per un sou mensual que ha enxampat «soptadíssima» a la «gent que vota» i va fer extensiva a la societat la preocupació pel seu futur laboral, del que va assegurar que «no pinta bé».
 
Durant la presentació de la nova executiva dels JLA, que comptarà amb Carlos Sasplugas, David Arajol, Andreu Rich, Roser Serrano i Jordina Bringuè com a vocals, el vicepresident i secretari de Relacions Internacionals, Joel Sala, va definir la secció com una formació política establerta amb la finalitat de «fomentar el liberalisme» tot exposant-ne les seves idees als joves». De fet, la primera acció prevista per l’agrupació s’encamina precisament a l’apropament als joves d’Andorra a partir de  reunions als punts joves de les diferents parròquies.
 
Les trobades amb el jovent del país no només han de servir per a introduir-los a la facció liberal jove sinó també per a captar-ne «els problemes» i ésser una via per a «canalitzar-nos vers els consellers liberals amb representació a les diferents institucions nacionals. 
La represa de l’activitat del vessant juvenil parteix amb la voluntat de «ser part essencial» i «participar activament en l’agenda política del país. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT