PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nova exposició benèfica amb obres del país

Els diners recaptats es destinaran a Dames de Meritxell

Per El Periòdic

Centre d’Art d’Escaldes.
Centre d’Art d’Escaldes. | Tony Lara
El Patronat de Dames de Meritxell amb la col·laboració d’ANDBANK i del Comú d’Escaldes-Engordany ofereix una exposició d’obres d’art de diferents autors per tal de donar a conèixer les obres dels artistes al conjunt de la societat i aprofitar per recaptar fons per destinar-los íntegrament a cobrir les necessitats dels col·lectius del país que viuen en una situació de dificultat.
 
La col·lecció estarà exposada al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAFE) des d’aquest dijous fins al 27 de febrer. El motiu de l’exposició és la venda de les obres per recaptar els fons necessaris i destinar-los a les ajudes benèfiques que realitza habitualment el Patronat al País. 
Per la seva part, ANDBANK ha donat més de 100 obres de la seva col·lecció privada d’art al Patronat de Dames de Meritxell per donar suport a aquesta iniciativa i ajudar a l’entitat solidària en les seves ajudes altruistes.
 
Obres de la iniciativa / Algunes de les obres que es podran veure al CAEE pertanyen a pintors diversos del país com Fiona Morrison, Zoe o Carme Massana i d’altres com Josep Domènech, Jaume Solé i Maria Ceniceros, a més de molta obra gràfica amb litografies representatives de Robert Llimós, Viladecans, Arranz-Bravo, Antoni Clavé i Francesc Artigau, entre altres.
 
Primera exposició / La primera edició de l’exposició-venda solidària, que va tenir lloc ja fa un any, va recaptar més de 15.000 euros durant el cap de setmana que va romandre oberta al públic, s’espera així poder almenys igualar la xifra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT