PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policía deté en una setmana sis persones per agressió

Per El Periòdic

En només una setmana, els agents del cos de la seguretat van detenir sis acusats, totes ells, d’agredir físicament a altres persones. Dimarts passat, al Pas de la Casa, un jove de 24 anys va irrompre a casa de la seva exparella tot causant danys al mobiliari. Segons l’informe setmanal del servei de vigilància, el noi ja havia agredit, insultat i amenaçat la dona amb anterioritat. Quatre de les detencions per agressió física afecten dues parelles que presumptament s’haurien agredit mútuament als domicilis compartits estant. El darrer dels casos és el d’un jove de 23 anys que la matinada del divendres agredia un home al Pas de la Casa. 
 
Fora de les agressions, cal destacar dues detencions ocorregudes les matinades de dissabte i diumenge, ambdues motivades per l’alteració de l’ordre públic. En el primer dels casos es tracta d’un home de 47 anys controlat en causar danys a la porta d’un immoble, moment en què també va proferir injúries i desobeir els funcionaris de la Policia. L’altre detingut, a més de desobeir i injuriar els agents, també se’ls va resistir en ser interpel·lat. 
 
Tinença d’estupefaents/ Tres persones van ser detingudes en trobar-se en possessió de productes estupefants, dos d’ells quan intentaven accedir al país a través de la frontera hispano-andorrana. L’un duia a sobre 0,6 grams de metamfetamina. L’altre, 1,6 grams de cocaïna. També per un gram de coca era detingut un jove al Pas de la Casa, el darrer divendres.
 
Pel que fa a l’incompliment de les lleis de la seguretat del trànsit, únicament s’ha de parlar de dos detinguts: un home i una dona que conduïen amb taxes de 0,98 i 1,36 g/l de sang. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT